loading...
علی ولی الله
فدایی رهبر بازدید : 212 دوشنبه 24 تیر 1392 نظرات (0)
امام خامنه اي در سخنراني پيش از انتخابات در جمع اقشار مختلف مردم از افرادي كه جمهوري اسلامي را قبول ندارند خواست تا به خاطر ايران و كشورشان در انتخابات شركت كنند. اين سخن امام، دقيقا با كلام خدا كه در آيه 167 سوره آل عمران آمده است برابر است. خداوند از گروهي مي خواهد تا اگر به خاطر خدا نمي جنگند لا اقل براي دفع ضرر دشمن در جنگ حاضر شوند( خودتان مقايسه كنيد)


كلام خداوند رحمان

وَلْيَعْلَمَ الَّذِينَ نَافَقُواْ وَقِيلَ لَهُمْ تَعَالَوْاْ قَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَوِ ادْفَعُواْ قَالُواْ لَوْ نَعْلَمُ قِتَالًا لاَّتَّبَعْنَاكُمْ هُمْ لِلْكُفْرِ يَوْمَئِذٍ أَقْرَبُ مِنْهُمْ لِلإِيمَانِ يَقُولُونَ بِأَفْوَاهِهِم مَّا لَيْسَ فِي قُلُوبِهِمْ وَاللّهُ أَعْلَمُ بِمَا يَكْتُمُونَ

و نيز براي اين بود كه كساني كه راه نفاق پيش گرفتند شناخته شوند آنها كه به ايشان گفته شد:« بيائيد و در راه خدا نبرد كنيد يا (لا اقل) از حريم خود دفاع نمائيد گفتند اگر ما ميدانستيم جنگي واقع خواهد داد، از شما پيروي مي‏كرديم (اما مي‏دانيم جنگي نمي‏شود) آنها در آن هنگام، به كفر نزديكتر بودند تا به ايمان؛ به زبان خود چيزي مي‏گويند كه در دل هايشان نيست! و خداوند از آنچه كتمان مي‏كنند،آگاهتر است.



كلام امام خامنه اي


من توصيه‌ى اوّل و اهمّم حضور در پاى صندوقهاى رأى است؛ اين از همه چيز مهم‌تر است براى كشور. ممكن است بعضيها - حالا به هر دليلى - نخواهند از نظام جمهورى اسلامى حمايت بكنند امّا از كشورشان كه ميخواهند حمايت كنند، آنها هم بايد بيايند پاى صندوق رأى. همه بايد بيايند پاى صندوقهاى رأى، حضور خودشان را اثبات كنند.

بيانات در ديدار اقشار مختلف مردم 22 خرداد 1392


قربونت بشم آقا كه حرف به حرف سخنانت كلام خدا است و هنگامي كه تو سخن مي گويي انگار كه آيات قرآن در حال تلاوت شدن است و به من آرامش مي دهد. الا بالذكر الله تطمئن القلوب



فدایی رهبر بازدید : 231 چهارشنبه 12 تیر 1392 نظرات (0)
سالهاست كه ما يك مسائلى را در كتابها ميگنجانيم؛ بعضى‌ها خارج ميكنند، بعضى‌ها داخل ميكنند. ببينيم چه لازم است از معارف الهى، معارف اسلامى، معارف مدنى، معارف تمدن‌ساز، معارف انسان‌ساز؛ معارفى كه يك ملت را سربلند ميكند، پيشرو ميكند، پيشتاز ميكند؛ كه اگر در كتابهاى ما وجود ندارد، آنها را بگنجانيم.

بيانات رهبر انقلاب در ديدار جمعي از فرهنگيان 1392/2/18
فدایی رهبر بازدید : 240 سه شنبه 17 بهمن 1391 نظرات (0)
ما كه رفتيم ، مادر پيري دارم و يك زن و سه بچه قد و نيم قد ، از دار دنيا چيزي ندارم جز يك پيام ؛ قيامت يقه تان را مي گيرم اگر " ولي فقيه" را تنهابگذاريد... (قسمتي از وصيتنامه شهيد مجيد محمدي)
فدایی رهبر بازدید : 228 سه شنبه 26 دی 1391 نظرات (0)
امروز آنچه بنده تشخيص ميدهم - كه بررسى حركات دشمن نشان ميدهد - اين است: با اينكه ما حدود پنج ماه به انتخابات داريم، ذهن دشمن متوجه انتخابات ماست. انتخاباتى كه در خرداد آينده در پيش داريم، از نظر ما مهم است، از نظر دشمن هم مهم است؛ حواسش به آن انتخابات است. اگر ميتوانستند كارى ميكردند كه اصلاً انتخابات انجام نگيرد، اين كار را ميكردند. خب، اين كار براى آنها ميسور نيست، مقدور نيست؛ مأيوسند از اين كه بتوانند اين كار را انجام دهند. يك بار بعضى‌ها تلاش كردند كه انتخابات مجلس را عقب بيندازند؛ حتّى به ما گفتند اگر ميشود، دو هفته عقب بيندازيد. گفتيم نميشود؛ انتخابات بايد در همان روزِ خودش انجام بگيرد؛ يك روز هم نبايد عقب بيفتد. نتوانستند، دستشان به جائى نرسيد. آنها اين را تجربه كرده‌اند، ميدانند انتخابات عقب‌افتادنى نيست؛ لذا دنبال راه‌هاى ديگرند.
 يكى از هدفها اين است كه كارى كنند كه انتخابات بدون حضور پرشور و همگانى مردم برگزار شود. اين را از حالا همه بدانند: آن كسانى كه ممكن است از سر دلسوزى، راجع به انتخابات يك توصيه‌هاى عمومى بكنند كه آقا انتخابات اينجورى باشد، آنجورى نباشد، حواسشان باشد به اين مقصود دشمن كمك نكنند؛ مردم را از انتخابات مأيوس نكنند، هى نگويند انتخابات بايد آزاد باشد. خب، معلوم است كه انتخابات بايد آزاد باشد. ما از اول انقلاب تا حالا سى و چند تا انتخابات داشته‌ايم؛ كدامش آزاد نبوده است؟ در كدام كشور ديگر، انتخابات از آنچه كه در ايران ميگذرد، آزادتر است؟ كجا صلاحيتها ملاحظه نميشود، كه اينجا روى اين مسائل هى تكيه بكنند، هى تكيه بكنند، هى بگويند، هى تكرار كنند و يواش يواش اين ذهنيت را به خيال خودشان در مردم به وجود بياورند كه خب، اين انتخابات فايده‌اى ندارد؟ اين يكى از خواسته‌هاى دشمن است. آن كسانى كه در داخل، اين حرفها را ميزنند، ممكن است غفلت كنند. من ميگويم غفلت نكنيد، حواستان باشد، كار شما جدول مورد نظر دشمن را پر نكند؛ مقصود او را تكميل و تتميم نكند. اين يكى از راه‌هاى از شور و هيجان انداختنِ انتخابات است.
 يك مسئله‌ى ديگر اين است كه به مردم گفته شود، تلقين شود كه انتخابات سلامت لازم را ندارد. البته بنده هم تأكيد ميكنم كه انتخابات بايد سالم برگزار شود؛ منتها اين، راه دارد. در جمهورى اسلامى، در قوانين ما، راه‌هاى قانونىِ بسيار خوبى براى حفظ سلامت انتخابات پيش‌بينى شده است. البته كسانى بخواهند از طرق غير قانونى عمل كنند، خب به ضرر كشور ميكنند؛ كمااينكه در سال 88 از راه‌هاى غير قانونى وارد شدند، كشور را دچار هزينه كردند، براى مردم اسباب زحمت درست كردند، براى خودشان هم اسباب بدبختى و سرشكستگى در زمين و در ملأ اعلى شدند. راه‌هاى قانونىِ خوبى وجود دارد. بله، بنده هم اصرار دارم كه انتخابات بايد با سلامت كامل، با رعايت امانتِ كامل انجام بگيرد. مسئولين دولتى و مسئولين غير دولتى كه در كار انتخابات دست‌اندركارند و مسئول هستند، همه بايد طبق قانون، با دقت كامل، با رعايت كمال تقوا و پاكدستى عمل كنند تا انتخابات سالمى پيش بيايد؛ و مطمئناً هم چنين خواهد شد.
 يكى از راه‌ها هم اين است كه سعى كنند در ايام انتخابات، سر مردم را به يك چيز ديگرى گرم كنند؛ يك حادثه‌اى پيش بياورند، يك ماجرائى درست كنند؛ يك ماجراى سياسى، يك ماجراى اقتصادى، يك ماجراى امنيتى. البته اين هم جزو نقشه‌هاى دشمن است، اما بنده مطمئنم كه ملت ايران بسيار بصيرتر و باهوش‌تر از اين است كه با يك چنين ترفندهاى خصمانه‌ى دشمنان يا عوامل دشمنان فريب بخورد؛ نه، ان‌شاءاللّه انتخابات به اذن‌اللّه، به حول و قوه‌ى الهى، به فضل پروردگار، انتخابات خوب و پرشورى خواهد شد.

سخنان امام خامنه اي در ديدار با مردم قم

نوزدهم دي ماه 1391
فدایی رهبر بازدید : 230 دوشنبه 04 دی 1391 نظرات (0)

براي يك كشور خيلي مهم است كه اولاً، نيازهاي حقيقي و اساسي خودش را بشناسد و تصميم بگيرد اين نيازها را برطرف كند، ثانياً، ابزار برطرف كردن اين نياز ها را كه در درجه اول، فكر و  نيروي انساني است در اختيار داشته باشد ؛اين براي يك كشور خيلي مهم و تاريخ ساز است ؛ اين تمدن ساز است.فرق كشورهايي كه مي توانند سرنوشت خود و بلكه بخشي از دنيا را به دست بگيرند،با آن كشورهايي كه مثل پر كاهي در امواج سياستهاي جهاني به اين طرف و آن طرف مي روند ، در همين است.كليد اصلي هم علم و بر اثر علم ، فناوري است ؛ بايستي آن كشور و ملتي كه تصميم دارد سرنوشت خودش را خودش بسازد و خودش ، خودش را به خوشبختي برساند، اين كليد را پيدا كند.

بيانات مقام معظم رهبري(مد ظله العالي) در بازديد از نمايشگاه دستاوردهاي هسته اي دانشمندان جوان با موضوع علم در تاريخ 25 خرداد 1385

 
فدایی رهبر بازدید : 285 دوشنبه 04 دی 1391 نظرات (0)

تا سال 1945 میلادی غالب جنگ‏ها "جنگ سخت" بود. پس از آن با توجه به دو قطبی شدن جهان به بلوک شرق و بلوک غرب، دور جدیدی از رقابت ها میان آمریکا و شوروی سابق آغاز شد که به "جنگ سرد" مشهور شد. جنگ سرد ترکیبی از جنگ سخت و جنگ نرم بود که طی آن دو ابر قدرت در عین تهدیدهای سخت از رویارویی مستقیم با یکدیگر پرهیز می‏کردند.

با فروپاشی شوروی در سال 1991 میلادی و پایان جنگ سرد کارشناسان بخش جنگ در ایالات متحده با استفاده از تجارب دو جنگ جهانی و دوران جنگ سرد دریافتند که می شود با هزینه کمتر و بدون دخالت مستقیم در سایر کشورها به اهداف سیاسی، اقتصادی و... دست یافت که در ادبیات سیاسی جهان به جنگ نرم شهرت یافت.

ادامه در ادامه مطلب

تعداد صفحات : 8

درباره ما
Profile Pic
همسنگر عزیز سلام، در وبلاگ «علی ولی الله» به موضوعات مختلف روز می پردازیم. لطفا در وبلاگ عضو شويد و مطالب خوب خود را براي ما ارسال كنيد.شركت در نظر سنجي و نظراتتون درباره وبلاگ و مطالب آن را از ما دریغ نکنید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 50
  • کل نظرات : 30
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 16
  • آی پی امروز : 69
  • آی پی دیروز : 32
  • بازدید امروز : 231
  • باردید دیروز : 43
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 515
  • بازدید ماه : 1,310
  • بازدید سال : 7,092
  • بازدید کلی : 86,969
  • کدهای اختصاصی